Toegankelijkheid

Indes Technics & Solutions streeft ernaar een website te bieden die toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht de omstandigheden en mogelijkheden. Ons doel is om zo nauw mogelijk te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0, Niveau AA), gepubliceerd door het WWW Consortium, of zoals de naam in het Engels heet, World Wide Web Consortuium (W3C). In deze richtlijnen wordt uitgelegd hoe u webinhoud toegankelijker kunt maken voor mensen met een beperking. Door deze richtlijnen na te leven, wordt de site gebruiksvriendelijker en gebruiksvriendelijker voor alle gebruikers. Hoewel turrilloabogados.es ernaar streeft om te voldoen aan de toegankelijkheidsrichtlijnen en -normen, is het niet altijd mogelijk om dit op alle gebieden te doen en we werken er momenteel aan om dit te bereiken. Houd er rekening mee dat vanwege het dynamische karakter van de website kleine ongemakken kunnen optreden, aangezien deze regelmatig wordt bijgewerkt. We zoeken voortdurend naar oplossingen die alle delen van de site op hetzelfde niveau van algemene webtoegankelijkheid brengen.
Als u opmerkingen of suggesties heeft met betrekking tot het verbeteren van de toegankelijkheid van onze site, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegankelijkheidscoördinator op "Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.". Uw opmerkingen zullen ons helpen verbeteringen aan te brengen.

Certificeringen

manos iso web

Via onze certificeringen zorgen we ervoor dat onze veiligheids- en kwaliteitsprocessen voldoen aan onze doelstellingen en eisen.

Contact

  • C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)
  • +34 956 668 419
  • Seggeweg 16, 3237 MK Vierpolders 
  • +31 640 848 404
  • Tytusa Chałubińskiego 8 , 39 piętro 00-613 
  • +48 539 681 455 
  • info@indes-tech.com