Je kunt onze vacatures bekijken op:

                                                                                                                                                  

Infojobs

Linkedin

                                         

 

Of stuur uw CV

Arrastra y suelta archivos aquí o Examinar
9 + 6 =

De persoon die verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonlijke gegevens die op deze website worden verzameld, is Indes Technics & Solutions, met NIF B72264294 en adres op C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz) Informatie over het doel van de verwerking De op deze website verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt om de ontvangst van sollicitaties te beheren. De betrokken partijen hebben het recht om toegang te krijgen tot hun persoonsgegevens, deze te corrigeren of te verwijderen, de verwerking ervan te beperken, zich tegen de verwerking te verzetten en deze over te dragen. Ze hebben ook het recht om hun toestemming op elk moment in te trekken. Om deze rechten uit te oefenen, kunnen geïnteresseerde partijen op de volgende manieren contact opnemen met de gegevensbeheerder: Post: C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)  of per e-mail: info@indes-tech.com

De verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op de toestemming van de belanghebbende, die wordt gegeven bij het verzenden van het contactformulier. Informatie over de mogelijke overdracht van gegevens aan derden Persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve in gevallen waarin er een wettelijke of contractuele verplichting bestaat. Informatie over de gegevens die worden verzameld De persoonlijke gegevens die op deze website worden verzameld, zijn de volgende: Naam en achternaam Curriculum vitae Telefoon E-mail Informatie over de bewaartermijn van gegevens Persoonlijke gegevens worden bewaard gedurende de periode die nodig is om te reageren op het verzoek van de geïnteresseerde partij. Indes Technics & Solutions heeft de nodige technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen om de veiligheid van persoonsgegevens te garanderen. Het privacybeleid van Indes Tech kunt u raadplegen via de volgende link: [link naar het privacybeleid van Indes Tech] Het verzenden van het contactformulier impliceert acceptatie van het privacybeleid van Indes Technics & Solutions.

Certificeringen

manos iso web

Via onze certificeringen zorgen we ervoor dat onze veiligheids- en kwaliteitsprocessen voldoen aan onze doelstellingen en eisen.

Contact

  • C/ Jesús de los Milagros nº 41, El Puerto de Santa María (Cádiz)
  • +34 956 668 419
  • Seggeweg 16, 3237 MK Vierpolders 
  • +31 640 848 404
  • Tytusa Chałubińskiego 8 , 39 piętro 00-613 
  • +48 539 681 455 
  • info@indes-tech.com